کرمفيل همون طور که از اسمش پيداست به عنوان کرم مغزي براي وسط انواع نان،کيک؛کاپ کيک ؛استفاده ميشه. ميتونيد داخل تارت يا داخل نان اکلر رو با اين کرم پر کنيد. طعم هاي مختلفي از کرمفيل در بازار هست مثل شيري(وانيلي)؛شکلاتي؛نسکافه؛کاراملي. کرمفيلهاي صنعتي ماندگاري زيادي دارن ولي کرمفيل خونگي رو بيشتر از دو تا سه روز در يخچال نميشه نگهداري کرد. شما با اضافه کردن پودر کاکائو يا نسکافه به اين دستور ميتونيد کرمفيل شکلاتي يا نسکافه اي داشته باشيد
ادامه مطلب. |
درباره این سایت