آشپزي مانند هر مهارت ديگري با تمرين و تکرار به تکامل ميرسد و هر آشپزي در طول فعاليت خود به نکاتي دست پيدا ميکند که او را از بقيه متمايز ميکند. راهکارهايي که به راحتي در اختيار ديگران قرار ميگيرد، حاصل سالها تلاش و ممارست آشپزهاست. داشتن يک دستپخت خوشمزه يکي از مسائلي است که هر خانمي دوست دارد مهارتهاي مربوط به آن را بداند. در ادامه با ما همراه باشيد تا چند ترفند و راز آشپزي براي داشتن يک دستپخت خوشمزه را ياد بگيريد. 1-براي از بين بردن تلخي کاهو کافي است چند دقيقهاي آن را داخل محلول آب سرد و نمک قرار بدهيد. 2-ميوههاي قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا مدت بيشتري سالم بماند و له نشود. |
درباره این سایت