آشپزي مانند هر مهارت ديگري با تمرين و تکرار به تکامل مي‌رسد و هر آشپزي در طول فعاليت خود به نکاتي دست پيدا مي‌کند که او را از بقيه متمايز مي‌کند.


راهکار‌هايي که به راحتي در اختيار ديگران قرار مي‌گيرد، حاصل سال‌ها تلاش و ممارست آشپزهاست.


داشتن يک دستپخت خوشمزه يکي از مسائلي است که هر خانمي دوست دارد مهارت‌هاي مربوط به آن را بداند.


در ادامه با ما همراه باشيد تا چند ترفند و راز آشپزي براي داشتن يک دستپخت خوشمزه را ياد بگيريد.


1-براي از بين بردن تلخي کاهو کافي است چند دقيقه‌اي آن را داخل محلول آب سرد و نمک قرار بدهيد.


2-ميوه‌هاي قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا مدت بيشتري سالم بماند و له نشود.


25 راز آشپزي براي خوش طعم کردن غذا


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عاشقانه ها مجله خبري واترجت هاي صنعتي ابدی من persiandrain زری الیزابت مسعود قطبی پور روایت های اثربخش یک روانشناس پلاک یک ، مرجع تجربیات و تحقیقات دیجیتال من آپشن خودرو | گند م کار روزانه های یک مادر